Odpověděl/a – 30.červenec 20:45
Třeba řízky naložit předem 1 den v jogurtu s česnekem, potom protáhnout moukou a těstíčkem. Vysmažit. Ta mouka tam je proto, aby se pak těstíčko netrhalo od masa. Výborné, křehké.
Nebo na osolené plátky dát angl.slaninu, lístky máty nebo špenátu, zabalit jako obálku, obalit opatrně v trojobalu a položit do zapékací misky dobře vymazané máslem. Polité sladkou smetanou upéct do zlatova.
Nebo změnou může být i přidání sezamu nebo kokosu do strouhanky při klasických řízcích.
Odpověděl/a – 30.červenec 21:36
Třeba řízky naložit předem 1 den v jogurtu s česnekem, potom protáhnout moukou a těstíčkem. Vysmažit. Ta mouka tam je proto, aby se pak těstíčko netrhalo od masa. Výborné, křehké.
Nebo na osolené plátky dát angl.slaninu, lístky máty nebo špenátu, zabalit jako obálku, obalit opatrně v trojobalu a položit do zapékací misky dobře vymazané máslem. Polité sladkou smetanou upéct do zlatova.
Nebo změnou může být i přidání sezamu nebo kokosu do strouhanky při
klasických řízcích.
Doplňuji:
Tedy s vámi se krásně vaří, zajímavé inspirace a ta hodina chemie
k tomu, no to je paráda :)