Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.červenec 12:02

S hrami ze série LEGO jsou docela potíže. U Pirátů z Karibiku a StarWars II se mi hra pokaždé na konci misí zamrzla a musel jsem ji vypínat ze správce úloh. A nejsem sám, na fórech s tím má problémy spousta hráčů, ať už mají hru legálně či kopii. Jediná, která běží bez výpadků je nový Batman 2 DC Super Heroes, tak už se snad poučili. Ve tvém případě bych ji zkusil přeinstalovat a vybrat jiné umístění, jinak nevím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.červenec 14:44

S hrami ze série LEGO jsou docela potíže. U Pirátů z Karibiku a StarWars II se mi hra pokaždé na konci misí zamrzla a musel jsem ji vypínat ze správce úloh. A nejsem sám, na fórech s tím má problémy spousta hráčů, ať už mají hru legálně či kopii. Jediná, která běží bez výpadků je nový Batman 2 DC Super Heroes, tak už se snad poučili. Ve tvém případě bych ji zkusil přeinstalovat a vybrat jiné umístění, jinak nevím.
Doplňuji:
Zkus to, ale nejsem si jistý, zda to pomůže. Modrá obrazovka většinou naskočí, když nějaký ovladač udělá neplatnou operaci a systém se z toho nedokáže vykroutit. Pokud by se ti to stalo zase, tak si opiš adresu chyby (0×0000001E.....) a poptej se na různých fórech, kde tyhle věci řeší.