Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.červen 7:01

Těžko říct, tomuhle se říká sofiina volba…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.červen 7:56

Těžko říct, tomuhle se říká sofiina volba…
Doplňuji:
Já vaikovu otázku klidně obhájím.
Kdykoli nasednete do nějakého dopravního prostředku, dobrovolně se tím vystavujete riziku smrti. Když se vás zeptám, jestli přeskočíte 200 metrů hlubokou propast, i když má na délku jen jeden metr, pošlete mě do hajzlu. Ale do chorvatska to pojedete, pro nic za nic, třeba aby se se mohli opláchnout v moři jako tady ti výletníci. Prostě kliknou na internet a zabukujou si lístek u cestovky vo který vživotě neslyšeli Tam si najmou atobus u dopravce o kterým zase nejspíš nikdy neslyšela ta cestovka, 160km od jejich nejbližší pobočky.

O řidiči neví nikdo nic. Může mít doma problémy, může bejt vystresovanej, nevyspalej, může to bejt vožrala, může mít zrovna zánět spojivek, problémy se srdcem nebo může bejt jinak nemocnej a ani o tom sám nemusí vědět. Přesto do jeho rukou, na za deset minut dvě, všichni s nadšením vložej životy nejen svoje ale i svých rodin, jen aby nachytali bronz (já už mám stříbro).

V letadle maj dalšího pilota, případně autopilota. Vlaky maj pojistku, přístup do řídící kabiny, ruční brzdu a navíc jedou po kolejích. U autobusu je to všechno na jednom člověku. Vlítne mu tam vaso, von se po ní ožene a 30 lidí mrtevjch…