Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červen 20:19

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červen 20:54

Doplňuji:
Klasická kniha sice krásně voní když je nová, příjemně se z ní čte, ale je objemná, těžká, musí se pro ní stále někam chodit, do knihovny nebo obchodu a také je dražší než její elektronická verze. Navíc je její výroba neekologická.
Kindle čtečka má displej ze kterého se čte tak krásně jako z knížky, klidně i na přímém slunečním světle, její baterie vydrží hodně dlouho, je lehká. Jinak se na něm dá přehrávat audio. Nevýhoda je, že je méněúčelová.
Tablet je sice univerzálnější než samotná čtečka, ale zase z něj po delší době čtení bolí oči, venku je špatně čitelný a také je o dost těžší a tlustší a musí se mnohem častěji nabíjet.
Ale pokud bych chtěl něco opravdu univerzálního, zvážil bych koupi Samsung Galaxy Note. Umí všechno co smartfon i tablet, nemá to ani moc malý, ani moc velký displej a přitom se stále vejde do kapsy. Je sice dražší, ale dá se použít opravdu pro úplně všechny možné i nemožné účely, včetně browsdání po internetu, hraní her, navigaci a používání map, používání slovníků, přehrávání audia a videa, používání mnoha dalších šikovných aplikací a samozřejmě pohodlného čtení elektronických knížek a časopisů a to dokonce i venku, díky S-Amoled displeji.