anonym
Odpověděl/a – 10.červen 20:28
Vařím vodu v elektrické konvici a pokaždé vylévám zbytek a konvici
vyplachuji. Vodu napouštím sutdenou. Každé ráno se vnitřek konvice
očistí, aby se odstranil vodní kámen.
Když mám dost času a chci si na kávě opravdu pochutnat, používám
skleněnou konvici na plotýnku sporáku, nebo džezvu. Nerozumím tomu, proč
to tak je, ale takto uvařená voda dodá kávě vždy jinou chuť a o čaji
ani nemluvím.
anonym
Odpověděl/a – 10.červen 20:29
Vařím vodu v elektrické konvici a pokaždé vylévám zbytek a konvici
vyplachuji. Vodu napouštím sutdenou. Každé ráno se vnitřek konvice
očistí, aby se odstranil vodní kámen.
Když mám dost času a chci si na kávě opravdu pochutnat, používám
skleněnou konvici na plotýnku sporáku, nebo džezvu. Nerozumím tomu, proč
to tak je, ale takto uvařená voda dodá kávě vždy jinou chuť a o čaji
ani nemluvím.
Doplňuji:
Samozřejmě vodu napouštím studenou – rarášek zase zařádil.