anonym
Odpověděl/a – 2.červen 20:30
Mraženou zeleninu mám pro každý případ v mrazáku pořád. Ať
koukám, jak koukám, kde by mohla být u „Dionky“ pod svíčkovou utajená
barviva, nevidím.
Já bych tomu věřila.
Jsou informace, které si jde ověřit jen těžko. Tady to bude asi jeden
z takových případů. Do výroby se asi nedostaneme a zaměstnanci
„vynášet“ informace o výrobě nejspíš nesmějí.
anonym
Odpověděl/a – 2.červen 21:10
Mraženou zeleninu mám pro každý případ v mrazáku pořád. Ať
koukám, jak koukám, kde by mohla být u „Dionky“ pod svíčkovou utajená
barviva, nevidím.
Já bych tomu věřila.
Jsou informace, které si jde ověřit jen těžko. Tady to bude asi jeden
z takových případů. Do výroby se asi nedostaneme a zaměstnanci
„vynášet“ informace o výrobě nejspíš nesmějí.
Doplňuji:
Cukr do svíčkové přidávám taky a ten by barvu neovlivnil. Červenější
barva bude nejspíš způsobená použitým druhem mrkve a jejím množstvím ve
směsi. Netypovala bych to hned na umělá barviva. Ono i u rajčat máte
červenější a oranžovější druhy. S mrkví je to naprosto stejné.