Odpověděl/a – 24.květen 12:10
Vyprdni se na tokovou svíčkovou složitost a vyzkoušej toto, já to
prubnul a bomba )) :
http://hobby.idnes.cz/hobby-domov.aspx?c=A101220_155829_hobby-domov_mce
Odpověděl/a – 24.květen 12:37
Vyprdni se na tokovou svíčkovou složitost a vyzkoušej toto, já to
prubnul a bomba )) :
http://hobby.idnes.cz/hobby-domov.aspx?c=A101220_155829_hobby-domov_mce
Doplňuji:
Dělal jsem to malinko jinak, rád experimentuju:
Maso jsem navíc malinko okořenil kořením na divočinu a prošpikoval
mraženým špekem, vložil do nádoby se zeleninou, zakryl poklicí a
poněvadž byl podzim, přes noc nechal na balkoně.
Druhý den jsem to šupnul do trouby, teplotu o něco vyšší – cca 120st.
a na 4 hodiny šel na pivko )) Pak jsem ještě omáčku ochutil rybízovým
džemem. Chutnalo převelice..
Vyzkoušej, doporučuji a hlavně to neotevírej, nepodlévej – těch pár
hodin kašli na to.