Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.květen 12:10

Vyprdni se na tokovou svíčkovou složitost a vyzkoušej toto, já to prubnul a bomba )) :
http://hobby.id­nes.cz/hobby-domov.aspx?c=A101220­_155829_hobby-domov_mce

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.květen 12:37

Vyprdni se na tokovou svíčkovou složitost a vyzkoušej toto, já to prubnul a bomba )) :
http://hobby.id­nes.cz/hobby-domov.aspx?c=A101220­_155829_hobby-domov_mce
Doplňuji:
Dělal jsem to malinko jinak, rád experimentuju:
Maso jsem navíc malinko okořenil kořením na divočinu a prošpikoval mraženým špekem, vložil do nádoby se zeleninou, zakryl poklicí a poněvadž byl podzim, přes noc nechal na balkoně.
Druhý den jsem to šupnul do trouby, teplotu o něco vyšší – cca 120st. a na 4 hodiny šel na pivko )) Pak jsem ještě omáčku ochutil rybízovým džemem. Chutnalo převelice..
Vyzkoušej, doporučuji a hlavně to neotevírej, nepodlévej – těch pár hodin kašli na to.