Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.květen 21:21

Prosim vás přestaňte šířit poplašné zprávy. Od provozu mobilu nemůže vzniknout na benzínce požár. Je to totální nesmysl. Jen si vemte na jakém principu pracuje. Zapínání, zvonění je bezkontaktní. Kde může vzniknout jiskra? A jaká zóna Ex prostředí je u benzínky. Žádné 3 nebezpečné zóny jsem u benzínky neviděl vyvěšeny. To by asi tankovat mohl málo kdo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 23:08

Prosim vás přestaňte šířit poplašné zprávy. Od provozu mobilu nemůže vzniknout na benzínce požár. Je to totální nesmysl. Jen si vemte na jakém principu pracuje. Zapínání, zvonění je bezkontaktní. Kde může vzniknout jiskra? A jaká zóna Ex prostředí je u benzínky. Žádné 3 nebezpečné zóny jsem u benzínky neviděl vyvěšeny. To by asi tankovat mohl málo kdo.
Doplňuji:
Pro Led, víš jak vypadá TP: Je to polní telefon na kabel a tady se bavíme o mobilním telefonu. Nebo snat taháš za autem kabel připojený ne telefonní síť. TP má komutátor se sběračí, které tvoří jiskřiště a opravdu může vzniknout výbuch. Já kabel za autem netahám a jak to děláš při odbočování. To máš výhybku jako trolejbus?