Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.duben 19:31

Za nezaopatřené dítě se považuje dítě studující denní studium a maximálně do 26 let věku. Pakliže i kdyby dítě studovalo denní studium dejme tomu ve svých 27 letech, již se nepovažuje za nezaopatřené dítě. Vaše otázka zavání parazitováním na rodičích, kteří se o dotyčnou celý její život starali a živili ji, zaplatili studia a nyní by měli spíše nárok, aby jim ona peněžitou podporu začala vracet a ne přemýšlet, jak je donutit platit na ní dál.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.duben 19:44

Za nezaopatřené dítě se považuje dítě studující denní studium a maximálně do 26 let věku. Pakliže i kdyby dítě studovalo denní studium dejme tomu ve svých 27 letech, již se nepovažuje za nezaopatřené dítě. Vaše otázka zavání parazitováním na rodičích, kteří se o dotyčnou celý její život starali a živili ji, zaplatili studia a nyní by měli spíše nárok, aby jim ona peněžitou podporu začala vracet a ne přemýšlet, jak je donutit platit na ní dál.
Doplňuji:
to: venkovan: no nemyslím, že spoléhat na životního partnera, pokud ho ovšem mám, je to nejchytřejší, spíš si myslím, že se měla dotyčná správně rozhodnout, zda stačí na to se finančně postarat o dítě, jestliže ne, pak nechat si ho bylo krajně nezodpovědné