Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.duben 22:41

Nikdy ho nebijte! A ještě takového prcifousa jako je Jorkšírák! ☹
Jestli bývá často sám doma, možná se vám jen mstí, nebo to dělá fakt naschvál, protože tak určitě upoutá vaší pozornost. Hrajete si s ním, kromě toho, že ho povinně vyvenčíte? Mrňous potřebuje zaměstnat i doma nebo si najde jinou „zábavu“. Číhejte na něj, jakmile se bude chystat, popadni ho a šup s ním ven. Nebo zavírejte na záchod dveře.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 8:29

Nikdy ho nebijte! A ještě takového prcifousa jako je Jorkšírák! ☹
Jestli bývá často sám doma, možná se vám jen mstí, nebo to dělá fakt naschvál, protože tak určitě upoutá vaší pozornost. Hrajete si s ním, kromě toho, že ho povinně vyvenčíte? Mrňous potřebuje zaměstnat i doma nebo si najde jinou „zábavu“. Číhejte na něj, jakmile se bude chystat, popadni ho a šup s ním ven. Nebo zavírejte na záchod dveře.
Doplňuji:
A ještě mě napadlo, že když má „co“ čůrat, tak je asi vyvenčený nedostatečně. Představ si, že půjdeš na záchod „přesně“ v osm večer, pak něco sníš, vypiješ, nepůjdeš hned spát a jen se ti „bude chtít“. Počkáš do rána do sedmi? Asi ne. Tak co má udělat to pidizvířátko? Na vině může být i nevhodné krmivo, hlavně suché (i pamlsky!), které vyžaduje nadměrný přísun tekutin! A možná má opravdu nějaký zdravotní problém, slabší močový měchýř, potíže s ledvinami – návštěva veterináře jistě také pomůže.