Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 11:30

Neobracet se na obchodní střediska Vodafonu, ale přímo na linku operátora a zkusit si razantním !! jednáním vyjednat osobní tarif. Můj syn takto vyjednal slevu pro celou rodinu na dva roky ( hovor vycházel na 2,20 Kč/min). Před ukončením této smlouvy je třeba se ale dál starat dříve než doba vyprší. Jemu byla zase o rok prodloužena. V současné době pokryje čtyři SIM karty ( na jedné je ještě neomezený internet) platbou 1200 Kč měsíc.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 11:38

Neobracet se na obchodní střediska Vodafonu, ale přímo na linku operátora a zkusit si razantním !! jednáním vyjednat osobní tarif. Můj syn takto vyjednal slevu pro celou rodinu na dva roky ( hovor vycházel na 2,20 Kč/min). Před ukončením této smlouvy je třeba se ale dál starat dříve než doba vyprší. Jemu byla zase o rok prodloužena. V současné době pokryje čtyři SIM karty ( na jedné je ještě neomezený internet) platbou 1200 Kč měsíc.
Doplňuji:
Já mám něco podobného od T-mobile a když se zastavím na obchodním místě koukají na mně jako by spadli z měsíce. Takový tarif vůbec neznají !! Tak jsem si stěžoval u operátora.
Nyní jsem byl operátorem kontaktován abych si vybral obchodní místo pro osopní kontakt. Dřív než je navštívím mám je upozornit emailem, určit si datum a čas . Bude prý tam na mně čekat informovaný pracovník !!