Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.duben 23:50

Nepečeme, ale dnes jsme měli k snídani v hotelu vynikajícího tvarohového. Těsto bylo nádherně jemné a šťavnaté. Dělám takto bábovku, ale dávám do ní ještě rozinky.
Já na sladké (kromě zmrzliny!) nejsem, ale maminka dělává beránka z různých těst – třeba na makovec nebo z perníkového (stejně jako vánoční rybu). Letos pekla třeného, ořechového s polevou z bílé a tmavé čokolády. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 12:20

Nepečeme, ale dnes jsme měli k snídani v hotelu vynikajícího tvarohového. Těsto bylo nádherně jemné a šťavnaté. Dělám takto bábovku, ale dávám do ní ještě rozinky.
Já na sladké (kromě zmrzliny!) nejsem, ale maminka dělává beránka z různých těst – třeba na makovec nebo z perníkového (stejně jako vánoční rybu). Letos pekla třeného, ořechového s polevou z bílé a tmavé čokolády. 🙂
Doplňuji:
Vynikající viď Drápe? Tak to mám radost, že máme stejné chutě.