Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.duben 18:20

Rozdíl to určitě je a pro kytku může být nezvladatelný. Pokojové květiny mají rády vodu „odraženou“ . Na studenou si sice mohou zvyknout, ale neprospívají po ní nejlépe. Teplá voda jako taková je smícháním horká (bez aktivního kyslíku) a studená. Opět je to nouzové a ne příliš vhodné řešení. Zalévat květiny balenou vodou nebo minerálkou to už považuji za úplně nevhodné. V minerálkách jsou obsaženy minerály, které nemusí každá květina snášet. Perlivé vody nejsou také vhodné a o kvalitě balených vod je v poslední době dost často pojednáváno na internetu, nejsou zdravé ani pro lidi.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.duben 18:43

Rozdíl to určitě je a pro kytku může být nezvladatelný. Pokojové květiny mají rády vodu „odraženou“ . Na studenou si sice mohou zvyknout, ale neprospívají po ní nejlépe. Teplá voda jako taková je smícháním horká (bez aktivního kyslíku) a studená. Opět je to nouzové a ne příliš vhodné řešení. Zalévat květiny balenou vodou nebo minerálkou to už považuji za úplně nevhodné. V minerálkách jsou obsaženy minerály, které nemusí každá květina snášet. Perlivé vody nejsou také vhodné a o kvalitě balených vod je v poslední době dost často pojednáváno na internetu, nejsou zdravé ani pro lidi.
Doplňuji:
Za ty zbytky starých a vyvětralých minerálek by Ti kytky nepoděkovaly. Tvoje máma může být ráda, že květiny neumí mluvit. Proč si vůbec někdo myslí, že to, co není dobré pro člověka, snese zvíře, nebo kytka? Je to zásadní omyl.