Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.duben 5:48

U mnohých květin je modrá barva dosažena napoustěním barviva a ne přirozeně, myslím že u růží stejně tak. Třeba modré orchideje v obchodech jsou obarvené bílé. Nelíbí se mi to, ani kdyby to bylo geneticky. Dozajista se to dá udělat na přání či objednávku, jako vše. Za chvíli bude i modrý člověk ( homo odsális ), patent czech made. Modrá barva je v přírodě nejvzácnější a v historii malířství těžko dostupná z přirozených pigmentů a proto i ceněná. Symbolizovala moc a úspěch, v kombinaci se zlatou i nadřazenost a bohatství. Ale také pýchu a pád.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.duben 6:00

U mnohých květin je modrá barva dosažena napoustěním barviva a ne přirozeně, myslím že u růží stejně tak. Třeba modré orchideje v obchodech jsou obarvené bílé. Nelíbí se mi to, ani kdyby to bylo geneticky. Dozajista se to dá udělat na přání či objednávku, jako vše. Za chvíli bude i modrý člověk ( homo odsális ), patent czech made. Modrá barva je v přírodě nejvzácnější a v historii malířství těžko dostupná z přirozených pigmentů a proto i ceněná. Symbolizovala moc a úspěch, v kombinaci se zlatou i nadřazenost a bohatství. Ale také pýchu a pád.
Doplňuji:
Oblíbený kontrast Egypťanů byla modrá a zlatooranžová. Interiéry bohatých, třeba v americké filmové produkci – tentýž kontrast. No a na potřetí naše slavné, úspěšné, bohaté,mocné, pyšné,arogantní a předurčené k pádu vládní modro-oranžové koalice.