Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.březen 16:58

No to je přece klasika ze syrových ryb!
Dělám to i z našich, méně hodnotných ryb (nebo syrový sleď, makrela). Je několik postupů, např. za studena, jindy se rybky buď krátce povaří v octové vodě, nebo zalijí horkým octovým lákem (dříve hotovo).
Konkrétní postup ti přece řekne maminka 😉

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.březen 18:43

No to je přece klasika ze syrových ryb!
Dělám to i z našich, méně hodnotných ryb (nebo syrový sleď, makrela). Je několik postupů, např. za studena, jindy se rybky buď krátce povaří v octové vodě, nebo zalijí horkým octovým lákem (dříve hotovo).
Konkrétní postup ti přece řekne maminka 😉
Doplňuji:
Co se týče maminky, promiň, nevěděl jsem.
Ostatní najdeš na netu, viz výroba domácích zavináčů, kyselých ryb, nakládání uvedeného ap.
Receptů je doopravdy moho, jak to dělala maminka nevím.