anonym
Odpověděl/a – 14.březen 19:14
Zajděte se poinformovat na OHS dříve, než se do něčeho pustíte.
Potravinářská výroba se řídí přísnými předpisy a zákony. Nebude se
jednat jen o jednu místnost, ale o celkové uspořádání Vaší
„výrobny“. Bude třeba mít v pořádku sociální zázemí a skladovací
prostory. Ve výrobně budete muset mít přívod teplé i studené vody. Také
bude hygienu zajímat materiál podlahy, obklady zdí atd., atd. Na to první
jednání si nakreslete plánek, jak Vaše předpokládaná provozovna vypadá a
o něm potom jednejte s úředníkem, který se Vás ujme.
Také je třeba počítat s tím, že Vám budou do této výrobny chodit
pravidelně kontroly.
Rozhodně Vás tím nemíním od Vašeho záměru odradit. Připravte se na to,
že teď Vás čeká dost nepříjemné období, kdy budete muset vše vyřídit
a „uštvat úředního šimla“.
Přeju hodně trpělivosti a štěstí.
anonym
Odpověděl/a – 14.březen 19:20
Zajděte se poinformovat na OHS dříve, než se do něčeho pustíte.
Potravinářská výroba se řídí přísnými předpisy a zákony. Nebude se
jednat jen o jednu místnost, ale o celkové uspořádání Vaší
„výrobny“. Bude třeba mít v pořádku sociální zázemí a skladovací
prostory. Ve výrobně budete muset mít přívod teplé i studené vody. Také
bude hygienu zajímat materiál podlahy, obklady zdí atd., atd. Na to první
jednání si nakreslete plánek, jak Vaše předpokládaná provozovna vypadá a
o něm potom jednejte s úředníkem, který se Vás ujme.
Také je třeba počítat s tím, že Vám budou do této výrobny chodit
pravidelně kontroly.
Rozhodně Vás tím nemíním od Vašeho záměru odradit. Připravte se na to,
že teď Vás čeká dost nepříjemné období, kdy budete muset vše vyřídit
a „uštvat úředního šimla“.
Přeju hodně trpělivosti a štěstí.
Doplňuji:
Ad Hanulka: už Vám dlužím druhý palec, srovnám to po půlnoci. Díky.