Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.leden 9:04

Bratr je zřejmě v prvním ročníku střední školy, že? Podle všeho studuje obor, který ho nezaujal, obvykle se v prváku za školu ještě nechodí 🙂. Ptal jsi se ho proč to dělá? Finta na to žádná není, když ho škola nebaví, tak se mu tam nechce, může mít i nějaké problémy se spolužáky. Podrobně to s ním prodiskutuj a zjisti, co by vlastně chtěl v životě dělat. Je ještě dost času přejít na nějaké učiliště, ztratil by jen ten jeden rok. V každém případně s ním ale nejednej jako s miminem, nech mu právo volby.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.leden 9:43

Bratr je zřejmě v prvním ročníku střední školy, že? Podle všeho studuje obor, který ho nezaujal, obvykle se v prváku za školu ještě nechodí 🙂. Ptal jsi se ho proč to dělá? Finta na to žádná není, když ho škola nebaví, tak se mu tam nechce, může mít i nějaké problémy se spolužáky. Podrobně to s ním prodiskutuj a zjisti, co by vlastně chtěl v životě dělat. Je ještě dost času přejít na nějaké učiliště, ztratil by jen ten jeden rok. V každém případně s ním ale nejednej jako s miminem, nech mu právo volby.
Doplňuji:
Ještě něco mne napadlo : pokud s bratrem najdete školu, nebo učiliště od září letošního roku, nemohl by být s tebou do té doby v Itálii? Naučil by se jazyk a hlavně by viděl, že pečení holubi nikde nelétají nikomu do hu.. úst 🙂