Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 23:25

Tak já nevím, kdybych byla vy, asi bych tchýni nedávala přímo najevo, že s dárkem nejsem spokojena. Odmítnout se ho podle mne nehodí. Chtěla vás potěšit, tak bych jí nekazila radost. :) Lidé kolem mě nechtěné nebo nevhodné dárky přijmou a po čase je třeba prodají nebo dají někomu, komu se líbí… A příští rok bych třeba tchýni zkusila naznačit, jaký dárek by se mi líbíl/hodil. :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 23:39

Tak já nevím, kdybych byla vy, asi bych tchýni nedávala přímo najevo, že s dárkem nejsem spokojena. Odmítnout se ho podle mne nehodí. Chtěla vás potěšit, tak bych jí nekazila radost. :) Lidé kolem mě nechtěné nebo nevhodné dárky přijmou a po čase je třeba prodají nebo dají někomu, komu se líbí… A příští rok bych třeba tchýni zkusila naznačit, jaký dárek by se mi líbíl/hodil. :)
Doplňuji:
Kdyby se mě tchýně rovnou zeptala, co bych si přála, tak bych jí asi řekla, co by mi udělalo radost. Nebo naši blízcí taky často kupují to, o čem třeba před Vánoci mluvíme, že bychom potřebovali nebo by se nám to líbilo. :) Nebo bych to naznačování pojala nějakým vyprávěním o nějaké věci, kterou jsem někde viděla a hrozně se mi líbila. Mohla by se pak taky objevit pod stromečkem. :)