Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.leden 15:14

Rovně a čelem jsem se zeptala – a ticho. Odpověd´ jsem tedy dostala. uďělala jsem si obrázek. Annas, proti které jsem nikdy nic neměla a na kterou jsem nikdy nenarážela, ale ona včera na mne ano – dosáhla toho, že si po dnešku o ní myslím své. A teď si někde trůní na svém pomyslném piedestalu, a lituje se. To je škaredá hra, toto. Děkuju Drape za odpověď a všem, kterým moje otázka přišla zajímavá. Andělé, taky dík za odpověd'.Před chvílí mi můj muž řekl – rozmysli si a uvědom, do čeho to vkládáš energii…mějte se tady hezky, hodně z vás jsou moc fajn, a dobře jste mi radili, díky, ahoj všem. (a nebojte se zeptat znova, vždyť jinak se otázky jednou vyčerpají..;-) )

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.leden 16:42

Rovně a čelem jsem se zeptala – a ticho. Odpověd´ jsem tedy dostala. uďělala jsem si obrázek. Annas, proti které jsem nikdy nic neměla a na kterou jsem nikdy nenarážela, ale ona včera na mne ano – dosáhla toho, že si po dnešku o ní myslím své. A teď si někde trůní na svém pomyslném piedestalu, a lituje se. To je škaredá hra, toto. Děkuju Drape za odpověď a všem, kterým moje otázka přišla zajímavá. Andělé, taky dík za odpověd'.Před chvílí mi můj muž řekl – rozmysli si a uvědom, do čeho to vkládáš energii…mějte se tady hezky, hodně z vás jsou moc fajn, a dobře jste mi radili, díky, ahoj všem. (a nebojte se zeptat znova, vždyť jinak se otázky jednou vyčerpají..;-) )
Doplňuji:
Andělé, jste fajn, dík. Otázku smazala annas. Já jsem si naivně myslela, že se dozvím, o co tady vlastně jde. Že vyjasní to, čemu nerozumím. A odcházím odsud, protože na ten kodex tady, s prominutím fakt s..u. Můj kodex je hlavně svoboda slova, a svoboda člověka vůbec.