Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 21:33

Něco podobného mne kdysi taky potkalo a ukázalo se, že je to od krční páteře. Ráno mi zůstaly tři prsty jako ochrnuté a po rozhýbání druhou rukou to trošku povolilo. Po terapiích se problém už neobjevil, ale dlouho jsem musela spát ve vysokém límci.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.leden 9:58

Něco podobného mne kdysi taky potkalo a ukázalo se, že je to od krční páteře. Ráno mi zůstaly tři prsty jako ochrnuté a po rozhýbání druhou rukou to trošku povolilo. Po terapiích se problém už neobjevil, ale dlouho jsem musela spát ve vysokém límci.
Doplňuji:
Bylo toho víc, snad si na všechny vzpomenu. První byla >manipulace< – terapeut si sedl na vysoké lůžko, já před něj na normální židli, musela jsem se uvolnit. On mne držel z obou stran hlavy a nečekaně s ní trhnul, až jsem měla pocit, že s ní někam odejde. Druhá byla >trakce< – dali kolem krku obojek, který byl zavěšený na konstrukci a hlavu mi vytahovalo závaží na druhé straně. Po této terapii jsem musela nějakou dobu mít na krku vysoký límec. Další byly >včeličky< – 6 injekcí pod kůži za zadní straně krku, docela pálily. Pak ještě akupunktura a nakonec obstřik přímo do zápěstí. Už nevím, jak dlouho to celé trvalo, ale v límci jsem spala apoň půl roku. Tak jsem si na něj zvykla, že mi pak chyběl.