Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 11:05

Nevím jestli je nejlepší, ale pro mne nejchutnější. Je třeba vybrat žampiony skoro stejné velikosti, oloupat hlavy a nožičky pokrájet na drobno. Ty se podusí na trošce másla, přidá se nasekaná šunka a strouhaný sýr, případně petrželka. Vznikne soudržná hmota, kterou se spojí vždy dvě hlavičky proti sobě a spíchnou se párátkem. Celé se obalí v sýrovém těstíčku, nebo trojobalu a osmaží ze všech stran. Příloha brambory, nebo br. kaše.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 12:14

Nevím jestli je nejlepší, ale pro mne nejchutnější. Je třeba vybrat žampiony skoro stejné velikosti, oloupat hlavy a nožičky pokrájet na drobno. Ty se podusí na trošce másla, přidá se nasekaná šunka a strouhaný sýr, případně petrželka. Vznikne soudržná hmota, kterou se spojí vždy dvě hlavičky proti sobě a spíchnou se párátkem. Celé se obalí v sýrovém těstíčku, nebo trojobalu a osmaží ze všech stran. Příloha brambory, nebo br. kaše.
Doplňuji:
Já loupu i žampiony (pečárky) nalezené v přírodě, stejně tak bedly, masáky a holubinky, tak mne to doma naučili 🙂