Odpověděl/a – 20.prosinec 14:10
Nevím přesně jak to paní dělá, že řízek od ní je vždy krásně měkký, ale určitě osmažený polotovar šoupne v kastrolu zakrytém poklicí na nějakou dobu do rozehřáté trouby. Řízky klade na jakousi skládací děrovanou ploténku.
Odpověděl/a – 20.prosinec 15:06
Nevím přesně jak to paní dělá, že řízek od ní je vždy krásně
měkký, ale určitě osmažený polotovar šoupne v kastrolu zakrytém
poklicí na nějakou dobu do rozehřáté trouby. Řízky klade na jakousi
skládací děrovanou ploténku.
Doplňuji:
Ještě chci doplnit, že drahá choť porce krájí nejméně centi
„štíhlé“ a jen mírně je naklepává. Stejně šnicklíky dělávala
o moji máti, přičemž zbytek strouhanky a vajíčka, který na závěr
vždycky smažila nazývala slůvkem „škrabák“. Měli jsme ho rádi a jen
se po něm jen zaprášilo.