Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.listopad 8:42

Dobré ráno.V JČ je to skoro „povinnost“ podívat se na nějaký výlov.Jezdíme,ryby máme rádi,hlavně manželka,takže bez kaprů domů nejedeme.Podle mne je nejlepší úprava,sůl,kmín,­máslo s kapkou oleje,do trouby nebo na pekáč.Když je dělám v troubě,tak také sůl,kmín,„obalím“ v rozpuštěném másle,nechám tak 1 hod. odpočinout,ne v lednici.Troubu předehřeji,hor­kovzdušnou na 180°C,normální 200°C.Podle velikosti porcí stačí 10–15 minut.Nebo porce „na později“ zamrazím.Používám 2lit. PET láhev odříznutou na potřebnou výšku,aby se dala postavit do šuplíku mrazničky.U pul­tového je to jedno.Do ní naskládám porce ryby,zaleju vodou,ryba musí být zcela ponořená,a zamrazím.Rozmrazuje se samovolně,žádné urychlovače v podobě mikrovlnky,ap.Po rozmražení je jako když jste ji „včera“ koupili.Zapomněl jsem.Porce ryby před kořeněním pořádně osuším.Už dopředu,vám přeji dobrou chuť.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.listopad 9:14

Dobré ráno.V JČ je to skoro „povinnost“ podívat se na nějaký výlov.Jezdíme,ryby máme rádi,hlavně manželka,takže bez kaprů domů nejedeme.Podle mne je nejlepší úprava,sůl,kmín,­máslo s kapkou oleje,do trouby nebo na pekáč.Když je dělám v troubě,tak také sůl,kmín,„obalím“ v rozpuštěném másle,nechám tak 1 hod. odpočinout,ne v lednici.Troubu předehřeji,hor­kovzdušnou na 180°C,normální 200°C.Podle velikosti porcí stačí 10–15 minut.Nebo porce „na později“ zamrazím.Používám 2lit. PET láhev odříznutou na potřebnou výšku,aby se dala postavit do šuplíku mrazničky.U pul­tového je to jedno.Do ní naskládám porce ryby,zaleju vodou,ryba musí být zcela ponořená,a zamrazím.Rozmrazuje se samovolně,žádné urychlovače v podobě mikrovlnky,ap.Po rozmražení je jako když jste ji „včera“ koupili.Zapomněl jsem.Porce ryby před kořeněním pořádně osuším.Už dopředu,vám přeji dobrou chuť.
Doplňuji:
Dnešní ráno nejen pro Deli.

http://img.na­dapenny.com/t20/113­28/nadap020204133­420231.jpg