Odpověděl/a – 20.listopad 12:39
já když je obalím tak doprostřed karbanátky udělám prstem dolík někdy i skrz naskrz dírku a pak při smažení nebo pečení je i prostředek pěkně hotový a chutný
já se přiznám peču karbanátky na plechu a pečícím papíru v troubě /několikrát je obrátím a jsou krásně upečené a nejsou mastné
Odpověděl/a – 20.listopad 13:01
já když je obalím tak doprostřed karbanátky udělám prstem dolík někdy i skrz naskrz dírku a pak při smažení nebo pečení je i prostředek pěkně hotový a chutný
já se přiznám peču karbanátky na plechu a pečícím papíru v troubě
/několikrát je obrátím a jsou krásně upečené a nejsou mastné
Doplňuji:
http://img.nadapenny.com/t20/11324/nadap055532537780230.jpg
http://img.nadapenny.com/t20/11324/nadap055532915371230.jpg