Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 16:27

Nevím, jaký chcete vyzkoušet recept. I když pohanku vařím dost časo, má trochu nezvyklou chuť, dokonce pachuť, proto je výhodnější i ní přidat šťávu.
Nemusí se vařít, ale několik spařit horkou vodou a slít a potém dát dojít pod peřinu.
Chutnější je, když ji spařenou opražíme na tuku a pak teprve vaříme.
Někdo dělá nasladku v mléce. Já jen naslano.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 16:32

Nevím, jaký chcete vyzkoušet recept. I když pohanku vařím dost časo, má trochu nezvyklou chuť, dokonce pachuť, proto je výhodnější i ní přidat šťávu.
Nemusí se vařít, ale několik spařit horkou vodou a slít a potém dát dojít pod peřinu.
Chutnější je, když ji spařenou opražíme na tuku a pak teprve vaříme.
Někdo dělá nasladku v mléce. Já jen naslano.
Doplňuji:
Omlouvám se za překlepy.

..několikrát spařit(3×)… potom