Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.říjen 8:44

S tím ČEZem nevím. Víte, jaké výhody mají zaměstnanci atd? Můj otec tam pracuje sjiž celá léta a neznám firmu, která by se tak o své zaměstnance starala. Mají svého lékaře, saunu, sportovní vyžití. Pokud jste zaměstnanec, máte velké slevy na jejich služby. Například si zaměstnanci musí alespoň 1× do roka vzít dovolenou 14 dní v kuse, jelikož se zjistilo, že během týdenní dovolené si tělo neodpočine atd atd… ;o) Já tam byla na praxi – jelikož mám vystudovaný silnoproud a byla jsem tam velice spokojená, protože jsou tam opravdu jen odborníci, kteří tomu rozumí. ;o)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.říjen 10:30

S tím ČEZem nevím. Víte, jaké výhody mají zaměstnanci atd? Můj otec tam pracuje sjiž celá léta a neznám firmu, která by se tak o své zaměstnance starala. Mají svého lékaře, saunu, sportovní vyžití. Pokud jste zaměstnanec, máte velké slevy na jejich služby. Například si zaměstnanci musí alespoň 1× do roka vzít dovolenou 14 dní v kuse, jelikož se zjistilo, že během týdenní dovolené si tělo neodpočine atd atd… ;o) Já tam byla na praxi – jelikož mám vystudovaný silnoproud a byla jsem tam velice spokojená, protože jsou tam opravdu jen odborníci, kteří tomu rozumí. ;o)
Doplňuji:
Proč? To je jednoduchý. Proč se tady pořád jen zdražuje? Protože Češi jsou ovce, kteří si sice doma, nebo u piva zanadávají, ale pořád za to platí… V cizině by se jim na to vykašlali… ;o)