Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 7:48

ÚP je jenom úřad evidenční a sem-tam vyčíslí nějaké to hmotné zabezpečení (časově omezené)
mohou nabízet volná místa leda taková co jim pošlou firmy a toho je žalostně málo. navíc jde o špatně placenou práci, málo atraktívní pozice kde nikdo nechce pracovat, kte je fluktuace veliká a lidé se tam střídají 3–4× do roka. zvláštní kapitolou jsou rekvalifikace – k čemu to ? když lidé těchto profesí (a s praxí) dřepí měsíce na pracáku a o místo nezakopnou ???

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 10:58

ÚP je jenom úřad evidenční a sem-tam vyčíslí nějaké to hmotné zabezpečení (časově omezené)
mohou nabízet volná místa leda taková co jim pošlou firmy a toho je žalostně málo. navíc jde o špatně placenou práci, málo atraktívní pozice kde nikdo nechce pracovat, kte je fluktuace veliká a lidé se tam střídají 3–4× do roka. zvláštní kapitolou jsou rekvalifikace – k čemu to ? když lidé těchto profesí (a s praxí) dřepí měsíce na pracáku a o místo nezakopnou ???
Doplňuji:
Tuhle jsem četl že budou opět zřízené tábory nucených prací pro dlouhodobě nezaměstnané, hm, dobrý, už chybí jenom ostnatý drát 10 000 V, stráže vyzbrojené samopaly a dobrmany, nepřipomíná Vám to něco ? Jenom nevím co budou v krizi vyrábět, že by tanky, letadla a kanóny pro III.světovou ?