Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.srpen 11:11

Mě se to tu ještě nestalo, netuším, čím by to mohlo být. Ale všimla jsem si, že i jiným se to čas od času stane – možná je opravdu chyba v Google chrome.
Každopádně – když se ti tam ten příspěvek vloží dvakrát a vadí ti to, tak si jeden z nich nahlaš jako závadný – a admin ho smaže. Teda mělo by to tak fungovat, od toho tam ta funkce koneckonců je :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.srpen 12:02

Mě se to tu ještě nestalo, netuším, čím by to mohlo být. Ale všimla jsem si, že i jiným se to čas od času stane – možná je opravdu chyba v Google chrome.
Každopádně – když se ti tam ten příspěvek vloží dvakrát a vadí ti to, tak si jeden z nich nahlaš jako závadný – a admin ho smaže. Teda mělo by to tak fungovat, od toho tam ta funkce koneckonců je :)
Doplňuji:
Ne, toho se neboj – admin posuzuje každý příspěvek zvlášť, tj. všímá si jen toho, co mu kdo nahlásí. Když mu nahlásíš jen jeden z těch příspěvků, smaže jen ten jeden :)

K té provokaci – tohle neřeš. Občas se člověku stane, že vloží třeba otázku, pak zjistí, že tam udělal nějakou chybku, tak tu otázku sám sobě nahlásí – a v pohodě. Nevím, proč příspěvky v diskuzích by měl admin posuzovat jinak. Když to tak budeš praktikovat často, možná si admin všimne, že už je to podezřelý. Ale nemyslím, že by to bral jako provokaci nebo že by ti šel hned blokovat účet. Pokud se tím vůbec bude nějak zabývat, tak zjistí, že si nahlašuješ jen duplicitní příspěvky – a k těm prakticky výhradně dochází vlivem selhání technického faktoru. Tvá vina to není, na tvým místě bych si s tím hlavu nijak nelámala :)

Pokud máš ale opravdu takový strach, abys nebyl nějak popotahovaný, zkus buď napsat přímo adminovi a projednat to s ním…a nebo to neřeš a v těch diskuzích nechávej příspěvky oba dva, vždyť tam ničemu nevadí. Každý průměrně inteligentní člověk pochopí, že se stala nějaká chyba a dvojitýho příspěvku si všímat nebude. Stát se to může komukoliv, technika je zkrátka nevyzpytatelná :)