anonym
Odpověděl/a – 8.srpen 5:40
V práci jsme chodili na stravenky pravidelně na obědy do okolních
restaurací.
Takže jsme se už naučili názvy dešifrovat, jen jsme zaznamenávali podivnou
úměru, čím exotičtější a tajemnější název, tím vyšší cena, ale
bez adekvátní kvality.
anonym
Odpověděl/a – 8.srpen 9:25
V práci jsme chodili na stravenky pravidelně na obědy do okolních
restaurací.
Takže jsme se už naučili názvy dešifrovat, jen jsme zaznamenávali podivnou
úměru, čím exotičtější a tajemnější název, tím vyšší cena, ale
bez adekvátní kvality.
Doplňuji:
Ad arygnoc, s oblohou máš zcela pravdu.
I sami kulinářští profíci to posuzují jako naprosto neharmonický a
neadekvátní nešvar v českých hospodách, ale kupodivu až po r. 89.
Klasická česká kuchyně s tímto nemá nic společného.