Odpověděl/a – 1.červenec 18:03
Remoska nemá chybu.Prakticky neznám jídlo,které by v ní nešlo připravit.Jsem na tom podobně,používáme jí,ne tu původní,ta byla ještě bez „okýnka“,ale koupili jsme (1975) velkou,a také funguje dodnes.Máme sice sporák s horkovzdušnou troubou,ale,třeba maso,i buchty,mi upečené v remosce chutnají víc.Jídlo se nevysuší,prostě je to fajn věc.A nejraději v ní dělám plněné papriky,jedno,jestli s rajskou,nebo jenom šťávou.A koleno s jablkem vyzkouším.Zní to zajímavě.
Odpověděl/a – 1.červenec 18:23
Remoska nemá chybu.Prakticky neznám jídlo,které by v ní nešlo
připravit.Jsem na tom podobně,používáme jí,ne tu původní,ta byla ještě
bez „okýnka“,ale koupili jsme (1975) velkou,a také funguje dodnes.Máme
sice sporák s horkovzdušnou troubou,ale,třeba maso,i buchty,mi upečené
v remosce chutnají víc.Jídlo se nevysuší,prostě je to fajn
věc.A nejraději v ní dělám plněné papriky,jedno,jestli
s rajskou,nebo jenom šťávou.A koleno s jablkem vyzkouším.Zní to
zajímavě.
Doplňuji:
Tak to jsme na tom úplně stejně.Ohlásí se dcera,a je to také pekáč
v troubě. 🙂