Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červenec 14:08

Lemon je výbornej, sice má méně alkoholu, takže si na opití raději koupím Frisco, pokud mám chuť na tuhle příchuť (Btw.. už jste měla Brusinku? Výborná! :o)) ) Ale přítel si kupuje Lemona po kartónech – nekecám. Úplně se stal závislákem na tomhle pivu. Nutno podotknout, že jeho nej pivo „na doma“ je Staráč… Ale i tak :o)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červenec 14:38

Lemon je výbornej, sice má méně alkoholu, takže si na opití raději koupím Frisco, pokud mám chuť na tuhle příchuť (Btw.. už jste měla Brusinku? Výborná! :o)) ) Ale přítel si kupuje Lemona po kartónech – nekecám. Úplně se stal závislákem na tomhle pivu. Nutno podotknout, že jeho nej pivo „na doma“ je Staráč… Ale i tak :o)
Doplňuji:
Frisco je „pivo pro ženy“ … naproti lemonu má ale 4,5 voltu… Ale na pití večer je to fajn, chutná to jako kvasnicové pivo, dělají příchut citron a teď nově brusinku, která je opravdu skvělá… Já pivo piju hodně – po bramboráčkách, po hovězí flákotě… A když už jsem piva „přepitá“ koupím si frisco a je to :))) Víno mám ráda, mám ráda i tvrdý alkohol… Ale pivo je pivo.. :o)