Odpověděl/a – 29.květen 11:59
Klasické halušky – nééé z pytlíku!!!! A zelí na kyselo, pokud máte rádi uzené, tak nakrájet na kousky, a osmažit ho… :o) Je to dobrota… A nebo ještě partner miluje halušky se strouhaným uzeným eidamem, to je taky dobrota! :o) Jednoduché a rychlé! :o)
Odpověděl/a – 29.květen 13:02
Klasické halušky – nééé z pytlíku!!!! A zelí na kyselo, pokud
máte rádi uzené, tak nakrájet na kousky, a osmažit ho… :o) Je to
dobrota… A nebo ještě partner miluje halušky se strouhaným uzeným
eidamem, to je taky dobrota! :o) Jednoduché a rychlé! :o)
Doplňuji:
Jednoduché :)
1–2kg brambor
100–150g hladké mouky – cca (to poznáte kolik..)
3 vejce
Syrové brambory nastrouháme na jemno, přidáme sůl, mouku a vejce.
Zamícháme a potom klasika – přes „sítko“ dáváme do vroucí osolené
vody a hotové halušky vyplavou napovrch :)
Jo a vodu s nastrouhaným brambor nesléváme!