Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 17:37

Možná proto, že ještě sestrojený nebyl :)

Nemám nic proti science fiction, ale cestování časem mi zavání až utopií. Co se jednou stalo, stalo se. Neexistuje způsob, jak to vrátit zpátky – ani jak se podívat zpět do minulosti. Pokrok jde pořád kupředu, možná, že něco jako cestování do budoucnosti jednou možný bude – co já vím?! Fakt ale nechápu, jak by chtěl člověk vrátit to, co se už někdy někde nějak stalo. Souhlasím s tomem004, že pokud stroj času někdy někdo vymyslí – měla by ta mašina být schopna obousměrnýho pohybu. Neumím ti racionálně vysvětlit, PROČ jsem ochotná věřit na cestování do budoucnosti a do minulosti ne…nedává to logiku, já vím. Proto asi radši sci-fi nečtu vůbec, je zkrátka nad moje chápání. Jsem odporně přízemní :))

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 20:55

Možná proto, že ještě sestrojený nebyl :)

Nemám nic proti science fiction, ale cestování časem mi zavání až utopií. Co se jednou stalo, stalo se. Neexistuje způsob, jak to vrátit zpátky – ani jak se podívat zpět do minulosti. Pokrok jde pořád kupředu, možná, že něco jako cestování do budoucnosti jednou možný bude – co já vím?! Fakt ale nechápu, jak by chtěl člověk vrátit to, co se už někdy někde nějak stalo. Souhlasím s tomem004, že pokud stroj času někdy někdo vymyslí – měla by ta mašina být schopna obousměrnýho pohybu. Neumím ti racionálně vysvětlit, PROČ jsem ochotná věřit na cestování do budoucnosti a do minulosti ne…nedává to logiku, já vím. Proto asi radši sci-fi nečtu vůbec, je zkrátka nad moje chápání. Jsem odporně přízemní :))
Doplňuji:
Tak dobře, tome – někdy to zkusím přelouskat, díky za doporučení :)
Akorát mě děsí těch 50 stran – mě jak knížka nechytne v prvních 5–10 stranách, mám tendence s ní praštit a nevracet se k ní nikdy více :))