Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.květen 9:41

Množství můžete přizpůsobit smetaně.
Ingredience

1/2 balíčkuvanikový cukr250 mlzakysaná smetana250 gměkký tvaroh100 gcukr moučka
Postup přípravy receptu

V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem.

Vše dobře promícháme a dáme do kelímků. Zmrazíme a hotovou zmrzlinu podáváme jako sladkou pochoutku při nejrůznějších příležitostech.

Zdroj: http://recepty.vareni.cz/misa-zmrzlina/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.květen 10:02

Množství můžete přizpůsobit smetaně.
Ingredience

1/2 balíčkuvanikový cukr250 mlzakysaná smetana250 gměkký tvaroh100 gcukr moučka
Postup přípravy receptu

V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem.

Vše dobře promícháme a dáme do kelímků. Zmrazíme a hotovou zmrzlinu podáváme jako sladkou pochoutku při nejrůznějších příležitostech.
Doplňuji:
Na Domažlicku polévají hospodyňky upečené teplé koláče zkyslou šlehačkou, ušlehanou s cukrem. Těsto pak zvláční a je velmi lahodné i několik dnů.
http://kuchyne­.dumazahrada.cz/clan­ky/vareni-a-stolovani/ceske-kolace-1-dil-dnes-peceme-z-kynuteho-testa-18701.aspx

Zdroj: http://recepty.vareni.cz/misa-zmrzlina/