Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.květen 11:41

Spíš než vložky by záchvat mohlo způsobit mléko či máslo, pokud jste je v kaši použila.
Je pravda, že žlučníkový záchvat vás může občas chytnout i po jídle, u něhož byste to nejméně předpokládala. Někdy může jít i o podráždění slinivky. Co „žlučníkář“, to jiné poznatky.

Znám z vlastních zkušeností. Vyloučila jsem z jídelníčku ovoce (kromě jiného), působí mi problémy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.květen 11:43

Spíš než vložky by záchvat mohlo způsobit mléko či máslo, pokud jste je v kaši použila.
Je pravda, že žlučníkový záchvat vás může občas chytnout i po jídle, u něhož byste to nejméně předpokládala. Někdy může jít i o podráždění slinivky. Co „žlučníkář“, to jiné poznatky.

Znám z vlastních zkušeností. Vyloučila jsem z jídelníčku ovoce (kromě jiného), působí mi problémy.
Doplňuji:
Omlouvám se za překlep – patří vločky. Teď mě napadlo – třeba i banán zapůsobil negativně.