Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.duben 13:02

Formu beránka MOC dobře vymasti nejlépe ztuženým tukem , herou /NE OLEJEM/dobře vysyp strouhankou /NE MOUKOU/ a nemůže se stát, že beránka nevyklopíš .Já ho vyklopím ihned . Tak ti to půjde pěkně od ruky .

Pro změnu můžeš vysypat formu i kokosem místo strouhanky a uvidíš chuť bude báječná

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.duben 13:15

Formu beránka MOC dobře vymasti nejlépe ztuženým tukem , herou /NE OLEJEM/dobře vysyp strouhankou /NE MOUKOU/ a nemůže se stát, že beránka nevyklopíš .Já ho vyklopím ihned . Tak ti to půjde pěkně od ruky .

Pro změnu můžeš vysypat formu i kokosem místo strouhanky a uvidíš chuť bude báječná
Doplňuji:
já tedy olejem nikdy formy nevymazávám /olej steče a pak se stává , že se těsto přilepí a nejse to vyklopit /a moukou nevysejpám, protože povrch je pak moučný , kdežto se strouhankou je povrch křehoučký, ale na to přijdeš po letech jsi ještě mládě.......