Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.březen 11:39

Je to velmi jednoduché – praskne, protože je v ní vzduch. Nabereš tedy to umíchané maso do rukou namočených ve studené vodě, a plácneš s ním několikrát z jedné ruky do druhé – vytlučeš tak vzduch a už nepraskne, vytluč ho pořádně. Já ale míchám v robotu hnětacími háky a ty vytlučou vzduch spolehlivě, nikdy nepraskne.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.březen 11:46

Je to velmi jednoduché – praskne, protože je v ní vzduch. Nabereš tedy to umíchané maso do rukou namočených ve studené vodě, a plácneš s ním několikrát z jedné ruky do druhé – vytlučeš tak vzduch a už nepraskne, vytluč ho pořádně. Já ale míchám v robotu hnětacími háky a ty vytlučou vzduch spolehlivě, nikdy nepraskne.
Doplňuji:
Nebo ji zabal do takové síťky,která je na střevním sádle.Někdo tomu říká záclonka,jiný bránice a nebo ji dobře obalit v ang.slanině.