anonym
Odpověděl/a – 19.březen 11:39
Je to velmi jednoduché – praskne, protože je v ní vzduch. Nabereš tedy to umíchané maso do rukou namočených ve studené vodě, a plácneš s ním několikrát z jedné ruky do druhé – vytlučeš tak vzduch a už nepraskne, vytluč ho pořádně. Já ale míchám v robotu hnětacími háky a ty vytlučou vzduch spolehlivě, nikdy nepraskne.
anonym
Odpověděl/a – 19.březen 11:46
Je to velmi jednoduché – praskne, protože je v ní vzduch. Nabereš
tedy to umíchané maso do rukou namočených ve studené vodě, a plácneš
s ním několikrát z jedné ruky do druhé – vytlučeš tak vzduch a už
nepraskne, vytluč ho pořádně. Já ale míchám v robotu hnětacími háky a
ty vytlučou vzduch spolehlivě, nikdy nepraskne.
Doplňuji:
Nebo ji zabal do takové síťky,která je na střevním sádle.Někdo tomu
říká záclonka,jiný bránice a nebo ji dobře obalit v ang.slanině.