Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 17:40

Ančovička, neboli sardel obecná, je malá sleďovitá ryba. Většinou jsou u nás k dostání naložené v oleji popř. v nějakých specializovaných prodejnách i nasolené.
Mezi konzervai s různými olejovkami hledejte je najdete buď jako filety nebo tkzv. sardelová očka (u nás trochu častější podoba). Obě verze se dají použít buď na Vámi zmiňované chuťovky nebo kombinovat např. s těstovnami.
Hledejte tedy hlavně mezi olejovkami.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 20:52

Ančovička neboli sardel obecná, je malá sleďovitá ryba. Většinou jsou u nás k dostání naložené v oleji popř. v nějakých specializovaných prodejnách i nasolené.
Mezi konzervami s různými olejovkami je najdete buď jako filety nebo tzv. sardelová očka (u nás trochu častější podoba). Obě verze se dají použít buď na Vámi zmiňované chuťovky nebo kombinovat např. s těstovnami.
Hledejte tedy hlavně mezi olejovkami.