Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.únor 12:07

Závažná chyba mohla být v tom,že nebyl plně naběhnutý systém a vy jste pokračovala hrát hru,nebo nebyla plně spuštěná hra a došlo k zablokování systému.Doporučuji pustit PC znovu a nechat promazat antivirem či jiným programem na smetí,pokud to nic nenajde,tak by ste mohla pokračovat ve hraní.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.únor 12:53

Závažná chyba mohla být v tom,že nebyl plně naběhnutý systém a vy jste pokračovala hrát hru,nebo nebyla plně spuštěná hra a došlo k zablokování systému.Doporučuji pustit PC znovu a nechat promazat antivirem či jiným programem na smetí,pokud to nic nenajde,tak by ste mohla pokračovat ve hraní.
Doplňuji:
Jak zakázat restart při selhání systému
Stalo se vám někdy, že se systém Windows XP sám od sebe restartoval? Pokud si jste jisti, že za tímto chováním nestojí záludný vir, může se jednat o špatné nastavení akce, která má být provedena při selhání systému.

Ve výchozím nastavení Windows je totiž určeno, že při nečekaném selhání systému dojde k automatickému restartu. Při kritické chybě tak mnohdy nedochází ke zobrazení „známé“ Modré obrazovky smrti (BSOD = Blue Screen of Death), která se kupříkladu ve Windows 98 zobrazovala takřka s pravidelnou přesností.

Chcete-li toto nastavení změnit, postupujte následovně:

Stiskněte klávesovou kombinaci Win + Pause .
Přejděte na kartu Upřesnit a v části okna Spuštění a zotavení systému stiskněte tlačítko Nastavení .
V sekci Selhání systému zrušte zatržení u položky Automaticky restartovat .
Provedené změny uložte klepnutím na tlačítko OK

link:

http://www.tom­software.net/ne­coowindows.as­px