Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.prosinec 0:26

Jestli přemýšlíš nad tím,jak si "pomoct"načerno-sama,tak zapomeň.Kdybys nechala e-mailovou adresu,mohla jsem ti poslat odpověď-radu soukromě. jestli chceš,ozvi se ty mě.V žádném případě nedělej nic, čím by sis mohla ublížit (léky, alkohol,jehli­ce,skákání po schodech apod.).Věř mi,že každá situace má řešení.Mám dvě dcery a vím o čem píšu.Takže-chceš-li ozvi se.
Evík

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.prosinec 21:10

Jestli přemýšlíš nad tím,jak si „pomoct"načerno-sama,tak zapomeň.Kdybys nechala e-mailovou adresu,mohla jsem ti poslat odpověď-radu soukromě. jestli chceš,ozvi se ty mě.V žádném případě nedělej nic, čím by sis mohla ublížit (léky, alkohol,jehli­ce,skákání po schodech apod.).Věř mi,že každá situace má řešení.Mám dvě dcery a vím o čem píšu.Takže-chceš-li ozvi se.
Evík
Doplňuji:
Je mi líto,že zklamu – v soukromé odpovědi neporadím "jak si odpomoct sama“.Spíš nabídnu pomoc -podanou ruku-pokud se nemůžeš svěřit doma-jsou i jiné instituce,které poradí a pomohou v tíživé situaci.Samozřejmě legální.Pracuji s mládeží i v dětském domově a vím,že někdy se na rodiče obrátit opravdu nelze.Neboj se kontaktovat lékaře, jakoukoli rodinnou poradnu,občanské sdružení,kurátora pro děti a mládež na odboru sociální péče u vašeho nebo i jiného úřadu.Pokud si nebudeš vědět rady na koho přesně se obrátit,ozvi se.Je nutné napsat do odpovědi svůj e-mail,jinak přijde z adresy odesílatele „odpovedi.cz“ a není kam ti napsat zpět.