Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.leden 2:19

Al Pacino (stejně jako Travolta, z francouzských třeba Alain Delon, Jean-Paul Belmondo a další) je prostě klasa. Tedy hromada úspěšných filmů a nesmírně populární a on je prostě TA filmová ikony. Robert De Niro jako taky, ale řekl bych o něco menší (přestože taky Kmotr a spol). Asi jako Morgan Freeman a podobní.
Každopádně já bych asi upřednosntil De Nira, protože jsem s ním viděl víc filmů. Rozhodně jsem neviděl s Al Pacinem (ani těma dalšíma) nějak moc filmů. A i co se týká De Nira, tak jsem viděl spíš ty novější a které nejsou vyloženě „kultovní“. Třeba Všemocný nebo blbůstky jako Stážista, Zpátky do ringu, Hvězdný prach aj.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.leden 2:26

Al Pacino (stejně jako možná Travolta, z francouzských třeba Alain Delon, Jean-Paul Belmondo a další) je prostě klasa. Tedy hromada (vele)úspěšných filmů a nesmírně populární a on je prostě TA filmová ikona. Robert De Niro jako taky, ale řekl bych o něco menší (přestože taky Kmotr a spol), i když je to možná jen má domněnka. Podobně jako Morgan Freeman, možná Nicholson a podobní. Smith, Cruise, Hanks, Pitt, Di Caprio, Ford, Depp, Reeves… ale možná že teprve budou (Ford, Hanks, Cruise možná už jsou). A taky je to spíš jen generační rozdíl nebo se mi to jen zdá. :D

Každopádně já bych asi upřednosntil De Nira, protože jsem s ním viděl víc filmů. Rozhodně jsem neviděl s Al Pacinem (ani těma dalšíma TOP ikonama) nějak moc filmů. A i co se týká De Nira, tak jsem viděl spíš ty novější a které nejsou vyloženě „kultovní“. Třeba Všemocný nebo blbůstky jako Stážista, Zpátky do ringu, Hvězdný prach aj.