Avatar uživatele
baghira

Znáte recept, kde se používá meloun „piel de sapo“?

http://us.123rf­.com/400wm/400/400/pic­turepartners/pic­turepartners1010/pic­turepartners101000074/8­045761-piel-de-sapo-mel-n-y-un-segmento-sobre-fondo-blanco.jpg

Nebo ho mám sníst jen tak, začerstva zasyrova? Raději bych si s ním pohrál trochu víc…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts18 před 4617 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kenyrts

našel jsem pouze toto:

Tvar plodu je oválně podlouhlý s žluto zelenou slupkou se zelenými pruhy nebo skvrnami. Dužina je světlá, bílo žlutá – podobná barvě sektu. Chuť je lahodná ale méně sladká oproti jiným odrůdám. Konzumuje se nejlépe čerstvý, přidává se do salátů.

http://exoticke-ovoce.coajak.cz/ho­me/piel-de-sapo/piel-de-sapo.htm

Zdroj: http://www.asis­tentka.cz/node/12351

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

V cukrárně řezy z něj používali k zdobení zmrzlinových pohárů z jiným ovocem.Můžeš řezy pocukrovat, a přidat na talířek z jiným ovocem jako dezert po jídle

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek