Avatar uživatele
Bronzový

Znáte nějaký způsob, jak zabránit, aby plátky banánu nezhnědly dříve, než na ně stihnu připravit želatinu ?

Protože želatinou se musí stále míchat, nelze banány nakrájet na poslední chvíli. :-)
Děkuji za odpověď.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

nakrájené je dej do misky přikryj je pěkně alobalem ,aby k nim nemohl vzduch -příprava želatiny je rychlá tak, že bude vše OK

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Nejdříve připrav želatinu, až pak banány nakrájej. Můžeš někomu říci, aby ti míchal želatinou nebo nakrájel banány.


Avatar uživatele
Zlatý

Nakrájený banán do misky s víčkem.


Avatar uživatele
Zlatý

Budto nakrajeny banan nechte lezet v misce s mlekem nebo ho pokapte citronovou stavou ;-) nezhnedne

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.