Avatar uživatele
Registrovaný

Zmrazila jsem šlehačku, jak jí mám vyšlehat?

Zapoměla jsem na šlehačku v mrazničce a ona mi mrcha ztuhla...
Jak jí mám vyšlehat, aby v ní nebyli hrudky?...:( (když se rozmrazí, hrudky v ní asi budou že?..:(

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

nech ji rozmrazit , přechlazená se ti bude špatně šlehat- ne,že by v ní byly hrudky, ale nebude houstnout

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Já bych to ani neskoušel, Šlehačka je emulze tuku a vody. Mrazem tyto složky od sebe odtrhneš. Rozmraz a použij do omáčky nebo těsta lze s ní vylepšit ošizené mléko nebo Jen tak vypít..

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 776
Zlatý marci1 507
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.