Avatar uživatele
Pokročilý

Vždy si vařím maso na pánvi, dám tam olej a pak na vodě... je to vařené, nebo smažené? A jak smažit maso na pánvi?

Dík.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Vařené - pouze s přídavkem vody.
Dušené - základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).
Smažené - na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.
Osmahnuté,restované - rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Je to dušené, řekl bych. Smažené je bez vody pouze do křupava na oleji a vařené je hned od začátku ve vodě. Jak smažit maso na pánvi? To snad nemyslíš vážně, to je trolling ne? Prostě vemeš pánev, naliješ olej nebo nějaký jiný tuk, rozpálíš, hodíš tam maso, počkáš až se z jedné strany udělá do zlatova a pak ho obrátíš na druhou stranu a to samý.


Avatar uživatele
Zlatý

Naložené maso - např.teď jsem dělala krkovičku - silnější plátky- tak 2cm lehce naklepu,okořením,potřu olejem a nechám 24hod."uležet".Potom opeču na oleji,z každé strany tak 1 minutu na silnějším plameni,dám do ohnivzdorné skleněné mísy s poklopem a ještě dám dopéct do trouby na 220°C asi na 20 - 30min.Je to krásně měkké a šťavnaté,ne tvrdá podešev.


Avatar uživatele
Bronzový

jestli to dáš na olej a pak vodu,pak smažíš a dusíš (podlití vodou),při větším množství vody dováříš >>> vaří se ve vodě >>> DO VODY VLOŽÍM...(například ovárek)...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.