Avatar uživatele
hanny 2

Vydrží kapří filety dobré,aniž by se mrazily?

Musíme zítra koupit a zabít kapra kvůli hlavě a vnitřnostem na polévku,kterou musím v neděli uvařit.Vydrží do úterka na balkóně kapří maso dobré?Nemusím je máčet do mléka,vody apod.?Nebo je mám nasolit,pokapat citrónem?
Díky za odpovědi!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, elektrikář, gagaga před 3750 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Doporučovala bych pouze hodně potřít citronovou šťávou, ale na balkoně je možná moc teplo. V lednici by místečko nebylo? 🙂
Doplňuji:
Jen doplňuji – filety by měly být vykostěné, je to úplně jednoduché. Mám na to šikovný finský nožík, který vypadá jako šavlička, naříznu kapra po obou stranách páteře až k žebrům a z nich už se dá maso strhnout. Kostry vyvařím spolu s hlavami do polévky ( tady by měl ovšem být minulý čas, já už Vánoce neslavím ) ☹

Upravil/a: Sůwa

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Říká se, že ryba a hosté do tří dnů smrdí a ryba smrdí od hlavy a protože budeš mít jen filety, použij slova Sůwy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

jeden dva dni by to mněl kapr na balkoně vydržet.Rybí maso se brzo kazí.Soliot né jinak z masa odteče šťáva.stačí pokapat citronen.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek