Avatar uživatele
Stříbrný

Víte, jak se v Číně či Vietnamu upravují křupavá kuřátka?

Doufám, že se mi to sem povede vložit. Našla jsem tuto složku při "čistce" notebooku....

http://leteckaposta.cz/…
Doplňuji:
Tak asi se to vložit nepovedlo, já se to snad nikdy nenaučím:-( Zkusím druhý pokus

http://leteckaposta.cz/…

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vidím, žes dělalala tu čistku po hooodně dlouhé době..to se posílalo už ani nepamatuji kdy poprvé ))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Hrůza.Jen mne napadlo že je to v podstatě jedno zda si dávat pozor.Když nebudeme jíst tyhle nechutnosti z Číny,dostane se nám na stůl jiný sajrajt z Polska...


Avatar uživatele
Zlatý

Díky za informaci. Co se týká Číny, nečekala bych žádnou gastronomickou bombu pozitivního charakteru. Kupuji zásadně české výrobky (mám to asi zažito "odmala", kdy se u nás jedli "československy" a dovozové byly tak akorát žvýkačky s Donaldem z Túzu:-).
Číňané jsou dost proslulí špínou, nedodržováním hygieny, a hlavně tím, že "napajcují" všechno tak, aby to nějak vypadalo - a levně prodají jakýkoli šmejd. Když jde o nějaký klump, je na žádném, zda si jedovaté nádobí nebo hnusné hadry pořídí, ale cpát do sebe sajrajt z Číny může jen sebevrah.
Pominu-li "kauzičky" s kočkami, psy a kdovíjakou "havětí", ze které jsou schopni vytvářet "menu za 59,-", stačí mnohdy vidět jejich gastro zázemí (absolutně nehledí na hygienu - viděla jsem dost nahrávek ČOI - abych tam nejedla!) nebo samotný jejich přístup ke zpracování a výběru základních surovin, z nichž pak vaří. Rozmrazené a opětovně několikrát zmrazené produkty, přepálený, nejlacinější a nekvalitní olej, plesnivá, okrájená zelenina - kila česneku, pálivých omáček a litry dochucovadel, aby se přebila původní "chuť".
Díky, ne. Čínu v zachování zdraví nebrat.
Doplňuji:
*na každém*


Avatar uživatele
Zlatý

mnam....co nato mam rict co oci nevidi srdce neboli ted vsak bude ...lol nee vazne tohle me netrapi kupuji kurata chlazene od reznika kam chodim leta..takze vse cerstve..nicmene by to mohl byt zajimavy namet na horor...nazev treba.. ...sileni reznici z ciny ajejich obeti...


Avatar uživatele
Bronzový

Nějak mě teď přešla chuť k jídlu ))


Avatar uživatele
Pokročilý

V česku to není o nic lepší.


Avatar uživatele
Stříbrný

Byl jsem na opravě elektro instalaci v několika čínských kuchyních, Tam se uklízí jen před očekávanou návtěvou hygienika. Kuchyně vypadá jak u nich na vesnici nad sporákem suší kaťata a pleny v pozadí houpací sítě v kterých večer spí. Elektrické hrnce na vaření rýže mají na zemi. Nenapade je udělat pracovní plochu aspoň ze zakrytých zeleninových beden.Natahánou el instalaci prodlužovačkami a pak se diví že to všechno hoří .Všechno je tam pod vrstvou opeje ze smažení, doslova se přilepují ke všemu ručičky.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.