Avatar uživatele
anonym

Který je váš oblíbený povrch pánve na vaření, smažení atd?

Keramika, teflon, nerez, ocel, smalt, měď, hliník, či něco jiného?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, Agneta před 3050 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Asi v pořadí nerez, litina, smalt, sklo, keramika…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

litina

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Agneta

Používám keramiku a železo (není to litina ani ocel), nerez mám taky.
Hliník nebo teflon nepovažuji za vhodné na potraviny, i když teflon ještě ujde, pokud nemá škrábanec, a hliník jde na zabalení něčeho mastného – ale ne tedy na ovoce, nebo jiné kyselé:D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pucipuci

Jak na co. Na palačinky jedině tefal. Na smažení titan,na přírodní masa keramiku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

plechy do rúry smaltové alebo kvalitný tefón

panvica teflón (odmala na nej varím, viem, že sa nesmie škriabať)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek