Avatar uživatele

Který je váš oblíbený povrch pánve na vaření, smažení atd?

Keramika, teflon, nerez, ocel, smalt, měď, hliník, či něco jiného?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Asi v pořadí nerez, litina, smalt, sklo, keramika...
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

litina


Avatar uživatele
Stříbrný

Používám keramiku a železo (není to litina ani ocel), nerez mám taky.
Hliník nebo teflon nepovažuji za vhodné na potraviny, i když teflon ještě ujde, pokud nemá škrábanec, a hliník jde na zabalení něčeho mastného - ale ne tedy na ovoce, nebo jiné kyselé:D


Avatar uživatele
Pokročilý

Jak na co. Na palačinky jedině tefal. Na smažení titan,na přírodní masa keramiku.


Avatar uživatele
Bronzový

plechy do rúry smaltové alebo kvalitný tefón

panvica teflón (odmala na nej varím, viem, že sa nesmie škriabať)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.