Také ji vařím , vařím zvlášť hlavy ve vodě s kořenovou zeleninou a osolím. Ve druhém hrnci vařím mlíčí jikry též osolené a s kouskem másla . Po uvaření scedím dohromady , zahustím máslovou jíškou – zeleninu nakrájím hodně nadroboučko a jirky mlíčí naškrábu , vložím do polévky , přiliji hrneček mléka s rozkvrdlaným žloutkem a chviličku povařím. Ochutím mušk. oříškem . Všem chutná, ale já ji nejím.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4874 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8088 | |
led | 4027 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3400 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2759 | |
zjentek | 2658 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2007 | |
aliendrone | 1891 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |