Avatar uživatele
Registrovaný

Vaří se naložené maso před uzením?

Uzeni masa

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

proto se nakládá ,aby se nemuselo vařit ..

pěkně ho omyjte a dejte do udírny a pěkně pomalu ho vyudíte ...a uvidíte tu dobrůtku

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Člověče nešťastná, to ani náhodou. Postupujte tak, jak píše kolegyně hanulka11, příp. kukněte na tyto stránky:

http://ekucharka.net/…
Je ovšem pravda, že existují i recepty na zpracování, kdy se maso nejprve ovaří - např. anglická slanina ap.


Avatar uživatele
Zlatý

Pobízím z venkova a ještě jsem to neslyšel :-D! Vždy se "jen" posolilo, přidal česnek, naložilo, několikrát překládalo a dlouho udilo.
Připouštím ale, že dnes, bůhví podle čeho, to tak někdo může vařením zmršit :-(


Avatar uživatele
Zlatý

Maso se před uzením nakládá a máčí to teplé vody.
Vařit se nemusí.


Avatar uživatele
Bronzový

Já si myslím, že ano.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.